Löytöretki ’20

Päivitys 13. huhtikuuta: Leirivalmisteluja on lykätty korona-tilanteen vuoksi. Leirin järjestämisestä ja ilmoittautumisen avautumisesta tiedotetaan erikseen jäsenille sähköpostitse viimeistään toukokuun alussa.

Onko leirimerkissä jo vihje jostakin?

Kesä ilman partioleiriä on kuin talvi ilman pakkasta! – Paavo –

MIKÄ JA MISSÄ? Saukot järjestävät kesäleirin ensi kertaa sitten kauniin 90-luvun ehkä huippuvuoden eli 1994! (Helle, kuinka moni muistaa olleensa sillä?) Kesän 2020 huippuhetket koetaan 1.-7. elokuuta Vaahersalossa Punkaharjulla, tarkemmin Sumpunlahden leirialueella koko lippukunnan voimin.

MITÄ TEHDÄÄN? Ohjelmassa on perinteistä kesäleiriohjelmaa leirirakennelmineen, telttayöpymisineen, nuotioruokailuineen ja tietysti leirihaikkeineen. Unohtamatta vedessä puljaamista, jollailua ja kädentaitoväkerryksiä ja palvelutehtäviä. (…ja yövalvomista ja hyttysiä ja rantajuhlia ja soppakeittiötä ja jäätelöä ja…)

KAUANKO JA KOSKA? Osallistujat voivat valita kahdesta eri pituisesta leiristä: 1) koko viikon leiri 1.-7.8. tai lyhyt leiri 4.-7.8. Lyhyt leiri on suunniteltu nuorempia leiriläisiä varten (sudenpennut ja seikkailijat) ja koko viikon leirille ohjelmaa on tarpojille ja vanhemmille ikäkausille. Koko viikon leiri maksaa 80 euroa ja lyhyt leiri 50 euroa.

Osaatko jo rakentaa tällaisen “veturin”?

Leirille ilmoittautuminen alkaa JO 1. huhtikuuta ja ensimmäisen kahden viikon sisällä ilmoittautuneet pääsevät leirille 15 euroa muita halvemmalla! Ilmoittautuminen päättyy virallisesti 15.5.

Ilmoittautumislinkki aukeaa TÄHÄN 1.4.2020 klo 08.00.

KOTIVÄKI, tulkaa mukaan. Kaikille tekijöille on tarvetta ja apuvoima-aikuiseksi voit ilmoittautua alustavasti täällä: (linkki) Apuvoima-aikuiset.

Valmiina seikkailuun!