SATAHANKA XIII

SATAHANKA XIII

 30.7. – 6.8.2018 LOVIISA

Ensi kesän parhaimmalle partioleirille pääsee nyt ilmoittautumaan täällä!!!

 

Satahanka on meripartiolaisten kansainvälinen partioleiri, joka järjestetään neljän-kuuden vuoden välein. Ensi kesänä leiri pidetään jo kolmattatoista kertaa ja leiripaikaksi on valikoitunut Rönnäs Loviisassa. Leirin ohjelma on suunniteltu tarpojista ylöspäin, eli leirille voi osallistua 12 vuotta täyttäneet.

“Satahangalla purjehditaan köliveneillä ja jollilla, uidaan, harjoitellaan pelastustoimintaa vesillä ja rannan tuntumassa sekä tietysti kaikenlaista hauskanpitoa niin maalla kuin vedessä.”

Lippukunta osallistuu leirille myös omalla koulualuksella S/Y Paavolla. Siirtopurjehdus lähtee Savonlinnasta 23.7. ja paluumatkalle leirin jälkeen lähdetään Loviisasta 6.8. ja kotona ollaan takaisin viikon kuluttua. Merelle siirrytään Saimaan kanavan läpi ja matkalla vieraillaan mm. vanhoilla linnakesaarilla ja tutustutaan ulkomeren saaristoon. Siirtopurjehduksille voi ilmoittautua täällä ilmoitettavan linkin kautta maaliskuusta lähtien.

“Leiri tarjoaa mahtavan tilaisuuden päästä nauttimaan meripartiosta, purjehtimisesta, upeasta ohjelmasta ja uusista ystävistä. Tule kokemaan upea leiri ja pyydä ystäväsikin mukaan!”