SATAHANKA XIII

SATAHANKA XIII

 30.7. – 6.8.2018 LOVIISA

Pullopostista poimittua:

Vierailupäivä pe 3.8.

Vierailupäivänä pääsevät vanhemmat, sukulaiset ja ystävät tutustumaan Satahankaan ja partioon ja jälleennäkemään omia satahankalaisia. Lipunmyynti vierailupäivään alkaa toukokuun alkupuolella.

RaPu-leiri

Rakennus- ja purkuleirit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, eli voit osallistua tähän hauskuuteen, vaikket itse leirille pystyisikään osallistumaan. Tule siis hakemaan Satahanka-fiilistä ja nauttimaan yhdessä olosta vanhojen ja uusien ystävien kanssa. RaPu-leiri on mm. vanhemmille juuri oikea tapahtuma päästä tutustumaan partiotoimintaan ja päästä nauttimaan leirifiiliksestä! Ilmoittautuminen tapahtuu täältä.

Satahanka-aiheisia tehtäviä kevään kokouksiin

Satahanka XIII:n ennakkotehtävät julkaistiin maaliskuun lopulla ja ne löytyvät täältä: https://satahanka.fi/ohjelma/ohjelman-ennakkotehtavat/ Jos ette ole vielä ehtineet testata niitä, niin viimeistään nyt kannattaa poimia parhaat ohjelmat kevään kokouksiin! 

Mikä Satahanka?

Satahanka on meripartiolaisten kansainvälinen partioleiri, joka järjestetään neljän-kuuden vuoden välein. Ensi kesänä leiri pidetään jo kolmattatoista kertaa ja leiripaikaksi on valikoitunut Rönnäs Loviisassa.

Saukot muodostavat leirillä yhteisen leirilippukunnan omasta piiristä tuttujen lippukuntien kanssa. Made in Saimaa -nimisessä leirilippukunnassa majailevat leirin ajan Ekin Partiolaiset, Mikkelin Leiritytöt, Yöveden Waeltajat, Partio-Unnukka, Mikkelin Toimenpojat, sekä Jokisuun kipparit.

“Satahangalla purjehditaan köliveneillä ja jollilla, uidaan, harjoitellaan pelastustoimintaa vesillä ja rannan tuntumassa sekä tietysti kaikenlaista hauskanpitoa niin maalla kuin vedessä.”

Lippukunta osallistuu leirille myös omalla koulualuksella S/Y Paavolla. Siirtopurjehdus lähtee Savonlinnasta 23.7. ja paluumatkalle leirin jälkeen lähdetään Loviisasta 6.8. ja kotona ollaan takaisin n. viikon kuluttua.

Saimaan alueen meripartiolippukuntien yhteinen eskaaderipurjehdus kokoontuu Listinki-nimiseen saareen Suur-Saimaalle 25. heinäkuuta ja merelle siirrytään Saimaan kanavan läpi yhdessä isossa partioalusmuodostelmassa. Matkalla vieraillaan mm. vanhoilla linnakesaarilla ja tutustutaan ulkomeren saaristoon.

“Leiri tarjoaa mahtavan tilaisuuden päästä nauttimaan meripartiosta, purjehtimisesta, upeasta ohjelmasta ja uusista ystävistä. Tule kokemaan upea leiri ja pyydä ystäväsikin mukaan!”