Perhepartioryhmä aloittaa Kulennoisissa

Lippukunnassa aloittaa uusi toimintaryhmä Kulennoisissa viikolla 44 eli maanantaina 26. lokakuuta. Perustettava ryhmä on Perhepartioryhmä, jossa toimivat huoltajat omien alle kouluikäisten lastensa kanssa. Mukaan voidaan ottaa tilanteen mukaan myös sudenpentuikäisiä, 1-2-luokkalaisia lapsia vanhemman kanssa tai ilman.

Perhepartion tunnuseläin on orava ja tunnusväri punainen.

Perhepartiolaiset osallistuvat normaalisti kaikkiin lippukunnan yhteisiin tapahtumiin, mutta keskenään tietysti retkeillään ja opetellaan niin arjen kuin retkeilyinkin taitoja ja tietysti muistetaan aina syödä hyvät eväät!

Muista ikäryhmistä poiketen 4-6-vuotiaista maksetaan partion III-jäsenmaksu (12,50 Suomen partiolaisten osuus + 10 euroa lippukunnalle), 0-3-vuotiaista ei mene maksua lainkaan. Lapsen mukana tuleva huoltaja maksaa normaalin partion jäsenmaksun (riittää, että yksi perheen aikuisista on jäsenmaksun maksanut).

Ryhmä kokoontuu Kulennoisten nuorisoseurantalo Lahtelassa (os. Ruokolahdentie 1070, Kulennoinen) ja johtajana toimii Petteri Seppänen (Kysy lisää Petteriltä, p. 0503706215).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *