Savon Saukot 100 vuotta

Saukkoja järjestäytyneenä 30-vuotisjuhlakuvaan vuonna 1951.

Tänä vuonna on meillä on erityistä aihetta juhlaan, sillä lippukuntamme perustamisesta tulee ensi heinäkuussa kuluneeksi tasan sata vuotta! Vuoden päätapahtuma on suuri 100-vuotisjuhla, jota varten kokoonnumme seurakuntakeskukselle ja Hirvaslahden leirikeskukselle 4. syyskuuta. Tähän juhlaan kutsutaan tietysti kaikki entiset, nykyiset ja tulevat Savon Saukot ja tilaisuus on samalla avoin yleisötilaisuus. Juhlan tiedot ja ilmoittautuminen tarkemmin omalla välilehdellään hiukan myöhemmin.

Ennen suuria juhlia lähdetään kuitenkin uittamaan lippukunnan optimistijollaa Jäämerelle, eli matkataan kesäkuun toisella viikolla porukalla kauaksi pohjoiseen virallisella 100v-juhlareissulla. Nuorimmille lippukuntalaisille järjestetään heinäkuun lopussa oma muutaman päivän seikkailupurjehdus eteläisellä Saimaalla. Ilmoittautumislinkit ja tapahtumatiedot omilla välilehdillään!

Entinen koulualus SAUKKO III lähdössä matkustajasatamasta kohti Satahanka VIII -leiriä Pikarniemeen v. 1992.

Juhlavuoteen kuuluu tietysti laittaa partioasusteet kuntoon ja nyt onkin mahdollisuus tilata hienolla 100-vuotispainatuksella niin laadukas merinovillainen lippukuntahuppari, kuin ekologinen t-paitakin. Samalla tilauksella voi päivittää myös omaa virallista partioasua mm. merkkien osalta. Mallien kuvat ja tilauskaavake löytyy tämän linkin takaa. Teethän tilauksesi 15.2.2021 mennessä!

HUOM! Paidosta tullee lisätilaus kesällä 2021!

Käynnissä on yhä myös lippukunnan historian tallentaminen kronikkateokseksi. Teemahaastattelukysymykset on saatavissa kronikan toimittajalta ja näihin on mahdollisuus vastata sähköpostitse tai sopia erillinen puhelinhaastattelu (teppo.j.hakkarainen (at) gmail.com).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *