Tuu mukaan!

Savon Saukkojen toimintaan pääsee mukaan ympäri vuoden, mikäli toimintaryhmissä vain on suinkin tilaa. Tilanteesta voi kysyä suoraan ryhmänjohtajalta, joiden yhteystiedot löydät ryhmät-välilehdeltä.

Aikuisia varsinkin tarvitaan aina! Lippukunnanjohtaja Teppo (p. 0445320679) vastailee mielellään pestiuteluihin, mutta kutsuu mielellään tutustumaan ja tukemaan lippukunnan toimintaa erilaisisten vuoden aikana järjestämiemme tapahtumien, leirien ja retkien aikana.

Lisää tärkeitä yhteystietoja Yhteystiedot-välilehdellä!

UUSIEN PARTIOLAISTEN HUOLTAJAT:

Lippukunnan uudet jäsenet tulee ensin ilmoittaa Suomen Partiolaisten jäsenrekisteriin Savon Saukkojen jäseneksi. Se tapahtuu alla olevan linkin kautta. Muistathan erityisesti täyttää omat tietosi kohdassa “lisää huoltaja”. Saat tämän jälkeen lippukunnalta sähköpostiviestin vahvistukseksi ilmoittamaasi osoitteeseen.

Linkki: Savon Saukkojen jäsenhakemus

Lippukunnalta saadun vahvistusviestin jälkeen voit tutustua Kuksa-jäsenrekisterin huoltajan ohjeeseen:

Linkki: Huoltajan ohje

Ohjeessa on selvitetty, mikä on Suomen Partiolaisten Kuksa-järjestelmä, jossa voit hallinnoida huollettavasi tietoja ja ilmoittaa eri partiotapahtumiin. Jos sinulla ei ole Kuksa-tunnuksia, ota yhteys jäsenrekisterinhoitajaamme Tapioon (tapio.loikkanen at gmail.com).