Toimintakalenteri 2024

Tapahtumien järjestämisessä noudatetaan voimassaolevia ohjeistuksia. Ilmoittautumiset partiorekisteri Kuksan kautta, ellei muuta ole ilmoitettu. Viimeinen ilmoittautumispäivä on myös tapahtuman osallistumismaksun eräpäivä.

Huhtikuu

torstai 11.4.

Johtajaneuvoston kokous kololla klo 19 – 20.30.

12.-28.4. Partioviikko 

Partioviikkoa vietetään vuosittain Pyhän Yrjön päivän (23.4.) kanssa samalla viikolla. Partioviikon tarkoituksena on, että partio ja partiolaiset näkyvät laajasti yhteiskunnassa. Saukot ovat pitäneet Pyhän Yrjön päivänä partioparaateja ja juhlatilaisuuksia.

torstai 25.4.

Partioviikon tärkeimpänä tapahtumana on tänä vuonna lupauksenantotilaisuus, jonka jälkeen jatketaan huhtikuista iltaa yhteisen retkiruokailun merkeissä.

Keräännytään tukka kammattuna ja partiohuivit suoristettuna klo 18.00 Casinon parkkipaikalle ja siirrytään paraatimuodostelmassa Sulosaaren laavulle, jossa on ohjelmassa juhlallinen lupauksenantotilaisuus ja ikäkausien vaihtaminen, sekä ansioituneiden muistaminen. 

Pönötysosuuden jälkeen kasaillaan trangiat käyttövalmiiksi ja voidellaan nuotiopannut ruoanlaittoa varten. Lippukunta tuo paikalle muurikkapannun, nuotiopannuja, halstereita ja trangioita polttoaineineen, ruokailuastioita ja -välineitä sekä juomavettä. Tuo itse haluamasi retkimuonat – on se sitten Lämmintä kuppia tai pussipastaa, jos uskaliaampi lähteekin tekemään köyhiä ritareita tai paistettuja ananasrenkaita! (nam!) Vietetään kiva alkuilta yhdessä kokkaillen ja syöden unohtamatta ruoka- ja nuotiolauluja. 

perjantai 26.4.

Johtajiston koulutusiltama ja hallituksen kokous Tavisalossa takkatuvalla (Kesäkodintie 32, Kerimäki). Aloitus klo 17, iltaa jatketaan saunomalla ja pelailemalla.

Toukokuu

Toukokuu on perinteisesti kisakuukausi ja osallistutaankin jälleen omilla ryhmillä partiotaitokilpailuihin! Lisätiedot omilta johtajilta. 

  • Järvi-Suomen Partiopiirin kevätmestaruuskisat “Merkkipäivät” samoaja – vaeltaja 4-5.5 Varkaus
  • Järvi-Suomen Partiopiirin kevätmestaruuskisat sudenpentu – seikkailija  18.5 Mikkeli
  • Kevät SM “Jälki 2024”, tarpoja – samoaja, 18.5 Joutseno VIP 28.4.

torstai 9.5.

Johtajaneuvoston kokous kololla klo 19 – 20.30.

tiistai 28.5.

Kevään toimintakausi ennen kesän seikkailuja päätetään yhteisellä iltanuotiolla Hirvaslahden kesäkodilla (Kesäkodinkatu). Nuotiolaulut alkavat raikamaan klo 17 ja lopetellaan klo 19. Tervetuloa kaikki!

Johtajiston ilta jatkuu vielä saunomisella ja kesäleirin suunnittelupalaverilla sekä syksyn toimintasuunnitelmalla.

Kesäkuu

Heinäkuu

keskiviikko  17. – sunnuntai 21.

Kesän kohokohta on tietenkin koko lippukunnan kesäleiri, jollaista ei olekaan järjestetty vuosikausiin! Paikkana Punkaharjun Sumpunlahti. Hinta 40-80 eur. VIP 30.5.  Ilmoittautuminen avautuu 15.4. linkki:

Elokuu

tiistai 22.8.

Aloitamme kauden Hirvaslahden kesäkodilla syyskauden nuotioillan merkeissä klo 17! Tervetuloa kaikki!

Syyskuu

torstai 12.9.

Johtajaneuvoston kokous kololla klo 19 – 20.30

Lokakuu

torstai 10.10.

Johtajaneuvoston kokous kololla klo 19 -20.30

sunnuntai 13.10.

Savon Saukot ry:n sääntömääräinen syyskokous klo 15 Säämingin seurakuntatalon kahviossa. Tervetuloa kaikki!

Marraskuu

perjantai 1. – sunnuntai 3.11.

Lippukunnan perinteinen marrasretki Huosion majalla ja johtajaneuvoston kokous retken päätteeksi. VIP 25.10.

lauantai 30.11.

Kaupungin joulunavauksessa partioravintola perinteisesti tarjoilee lämpimiä herkkuja ja lämmintä juotavaa. Vielä ehtii ostaa adventtikalenterinkin!

Joulukuu

perjantai 6.12.

Itsenäisyyspäivän juhla ja lupauksenanto. Johtajiston linnanjuhlat ja kauden päätös.