Toimintakalenteri 2021

Helmikuu

Talviretkikuukausi

Piirin talvileirin peruunnuttua panostetaan oman ryhmän talviretkeen! Oma johtaja infoaa tarkemmin oman ryhmän jäsenet.

Huhtikuu

19.-25.4. Partioviikko 

Yrjönpäiväjuhla, lupauksenanto ja paraati 23.4. Partiomessu ja koko perheen partiolounas 25.4.

Toukokuu

8.5. Kevätkisat 

Saukot ovat tänä keväänä Järvi-Suomen partiolaisten eteläisen alueen sudenpentu- ja seikkailijakisojen järjestelyvastuussa. Kilpailu pidetään Punkaharjulla ja tähän tapahtumaan pyydetään kaikista partioperheistä osallistumaan vähintään yksi aikuinen järjestelyavuiksi tapahtumapäivänä. Maalis-huhtikuussa järjestetään tapahtuman tiimoilta koulutusilta avustajille.

22.-23.5. Jollalive

Toukokuun yössä toistetaan toissavuotinen partiotempaus, eli purjehditaan matkustajasataman allasta ympäri 24h! Mukaan jollailemaan pääsevät kaikki, joilla on vähän jo jollailukokemusta.

26.5. Iltanuotio 

Kevään toimintakausi ennen kesän seikkailuja päätetään yhteisellä iltanuotiolla Uuraansaaressa.

Kesäkuu

6.-13.6. Jäämeri kutsuu! 

-08 syntyneet ja sitä vanhemmat lähtevät omalla linja-autolla kohti pohjoista heti koulun loppumisen jälkeen. Mukaan pakataan mm. optimistijolla jäämerellä “purjehtimista” varten ja käydään mm. tundralla lyhyellä vaelluksella. Matkaan pääsee myös 10-12-vuotias lippukuntalainen oman huoltajan kanssa.

Tätä juhlavuoden partiomatkaa lippukunta tukee taloudellisesti ja sen hinta on 120 euroa.

Heinäkuu

27.-30.7. Saimaan Salaisuus

Sudenpennut ja seikkailijat lähtevät Savonlinnasta tutkimusmatkalle junalla ja palaavat purjelaivalla takaisin kotikaupunkiin. Matkalle mahtuu monta pientä seikkailua! 

Tätä juhlavuoden partiomatkaa lippukunta tukee taloudellisesti ja sen hinta on 70 euroa. 

Syyskuu

4.9. SUURI 100-vuotisjuhla

Kaikki entiset ja nykyiset lippukuntalaiset, kutsuvieraat, partioperheet ja kaupunkilaiset toivotetaan tervetulleiksi seurakuntakeskukselle suureen 100-vuotisjuhlaan. Tilaisuus alkaa kahvittelulla ja tervehdysten vastaanotolla klo 13 ja varsinainen virallinen osuus on klo 14-15. 

Juhlan jälkeen lippukuntalaiset osallistuvat partiopäivällisille, jonka jälkeen siirrytään Hirvaslahden leirikeskukseen iltajuhlaan ja yhteiselle iltanuotiolle muistelemaan, saunomaan ja yöpymään.