Toimintakalenteri 2022

Tapahtumien järjestämisessä noudatetaan voimassaolevia ohjeistuksia.

Helmikuu

Talviretkikuukausi

Helmikuussa panostetaan oman ryhmän talviretkeen! Oma johtaja infoaa tarkemmin oman ryhmän jäsenet.

Maaliskuu

Maaliskuussa järjestetään Saukkojan talvileiri Kevät Kieppi -22 Huosion partiomökillä 18.-20.3. Ilmoittautumislinkki Kuksaan ja lisätiedot:

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=48254

Huhtikuu

18.-24.4. Partioviikko 

Partioviikkoa vietetään vuosittain Pyhän Yrjön päivän (23.4.) kanssa samalla viikolla. Partioviikon tarkoituksena on, että partio ja partiolaiset näkyvät laajasti yhteiskunnassa. Saukot ovat pitäneet Pyhän Yrjön päivänä kulkueita ja juhlatilaisuuksia, mutta tänä vuonna suurimmat juhlallisuudet keskittyvät 14.5 järjestettäviin 100-v juhliin!

24.4 Partiomessu

100-vuotis juhlavuoden kunniaksi Saukot pitävät sunnuntaina 24.4 Partiomessun. Lisätietoja tapahtumasta ilmoitetaan maaliskuun aikana!

Toukokuu

14.5. SAUKKOJEN SATASET

Kaikki entiset ja nykyiset lippukuntalaiset, kutsuvieraat, partioperheet ja kaupunkilaiset toivotetaan tervetulleiksi seurakuntakeskukselle suureen 100-vuotisjuhlaan. Tilaisuus alkaa kahvittelulla ja tervehdysten vastaanotolla klo 13 ja varsinainen virallinen osuus on klo 14-15. 

Juhlan jälkeen lippukuntalaiset osallistuvat partiopäivällisille, jonka jälkeen siirrytään Hirvaslahden leirikeskukseen iltajuhlaan ja yhteiselle iltanuotiolle muistelemaan, saunomaan ja yöpymään.

18.5. Ulkoilmatapahtuma yhteistyössä Avoimen kohtaamispaikan kanssa.

Saukot ovat mukana esittelemässä partiotoimintaa Avoimen kohtaamispaikan kanssa. Tapahtuman sijainti ja kesto ilmoitetaan heti kun mahdollista!

21.-22.5 Jollalive

Toukokuun yössä toistetaa koronan takia siirtynyt partiotempaus, eli purjehditaan matkustajasataman allasta ympäri 24h! Mukaan jollailemaan pääsevät kaikki, joilla on vähän jo jollailukokemusta. Tapahtumassa lämpeää sauna ja tapahtuma livestreamataan myös kotijoukkojen seurattavaksi!

25.5. Iltanuotio ja kauden päätös

Kevään toimintakausi ennen kesän seikkailuja päätetään yhteisellä iltanuotiolla keskustan läheisyydessä.

Kesäkuu

Kesäkuun aikana harrastetaan aktiivisesti veneilyaktiviteetteja.

Tarpojien ja Samoajien “jollavaellus” järjestetään ennen juhannusta Puruvedellä! Tarkemmat aikataulut selviävät keväämmällä, samoin kuin käytettävä kalusto ;).

Heinäkuu

Heinäkuun aikana osallistutaan vierailijoina Saimaan Laivueen lippukuntien kesäpurjehduksille!

19.-27.7. Finnjamboree Kajo Evolla

Kajo on Suomen Partiolaisten järjestämä kahdeksas suurleiri eli finnjamboree, joka kerää tuhansia partiolaisia Evon metsiin niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

Saukoilta Kajolle lähtee noin 10 hengen edustusjoukkue!

Syyskuu

Elokuussa alkanut viikkotoiminta jatkuu syyskuussa omien retkien ja jollailun merkeissä!

Marraskuu

4.6.11. Syysretki

Syysretken paikka ja tarkemmat tiedot tarkennetaan syyskuun aikana!

Joulukuu

6.12. Itsenäisyyspäivän juhla ja lupauksenanto